Sporttörténeti kiállító terem Kecskeméten

A hősök leszálltak a földre, egyenesen a Sinkó Lajos Kecskeméti Sporttörténeti Kiállító Terembe.

Bővebben...

 
 

VIII. Kecskeméti Nagy Sportágválasztó

A Nagy Sportágválasztó mindenkori alapvető célja, hogy minél közelebb hozza a gyerekeket a sportolás, a sportágválasztás lehetőségéhez. Június 8-án a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége rendezésében immáron nyolcadik alkalommal, ismét megnyitotta kapuit a Kecskeméti Nagy Sportágválasztó. Az eseménynek az Arany János Általános Iskola sportudvara adott otthont, amely már-már szűkösnek mutatkozott a látogató-áradatnak köszönhetően. Már reggel 7 órától nagy volt a zsongás sportudvarban, minden résztvevő sportegyesület lelkesen készülődött a gyermekek érkezésére. Megérkeztek a szánhúzó kutyák, felfújták a fallabda sátrat, lefektették a tatami szőnyeget, a céltáblák pedig az első lövéseket várták. Majd pontban 9 órakor meg is jelentek az első gyerekek, aztán szakadatlan sorban követte őket a többi iskolai csoport. Alig fél óra alatt ellepték az udvart a sportoló, futkározó fiatalok, a levegőt pedig csivitelés, és vidám kacajok töltötték meg.

Bővebben...

 
 

6.Trizoli Jótifuti Jótékonysági futás és bringázás

2018-ban immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a jótékonysági esemény, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élő gyermekeket nevelő családokra, s tegyen valamit a családok segítéséért.

Bővebben...

 
 

XXII. Kecskeméti Sportbál

Ismét együtt ünnepeljük városunk sportsikereit!

Bővebben...

 
 

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége az alábbi videóval! https://www.youtube.com/watch?v=kre0t1-swqM

Bővebben...

 
 

HISZEK Benned megyei fórum

2017. november 06-án, Kecskeméten megyei tájékoztató fórumot tartott a SOSZ, a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetségének közreműködésével.

Bővebben...

 
 

VI. Nagy Sportágválasztó június 10-én!

A Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége a Kecskeméti Város Közgyűlése Sport Munkacsoportjával együttműködve rendezi meg 2016. június 10-én a VI. Kecskeméti Nagy Sportágválasztót.

Bővebben...

 
 

300 milliós támogatást nyert el 356 civil szervezet Bács-Kiskunban

A Bács-Kiskun megyében bejegyzett, mintegy 3200 civil szervezet közül 1800-2000 aktív. A 2012-ben az EMMI által életre hívott Civil Információs Centrum Bács-Kiskun megyei központja a megye közepén, Kiskőrösön működik a Főnix Kulturális és Ifjúsági Egyesület által, amely szervezetnek már Kecskeméten és Bácsalmáson is működik saját irodája – számolt be Szedmák Tamás a szervezet elnöke hétfőn Kiskőrösön.

Bővebben...

 
 

XX. Sportbál

2016. január 23-án 19 órától kerül sor a XX. Sportbálra.

Bővebben...

 
 

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt kíván a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége!

Bővebben...

 
 

Elhunyt Pór László

A Hagyományőrző Bizottság, illetve a Bajnokok és Mesteredzők Klubja felhívással fordul azon birkózó-klubokhoz, amelyek sokat tehetnek azért, hogy – többek között – a korábbi idők nagyságainak életét megkönnyítsék.

Bővebben...

 
 
 

Lezajlott az idei Sportágválasztó és Hangszerválasztó

Ujhidy Tibor főszervező: „Köszönet először is az iskolaigazgatóknak, akik megértették a rendezvény küldetését, és Sportnappá nyilvánították a pénteki napot. Köszönet az egyesületeknek, akik többsége „egyemberként” lett partnere a kezdeményezésnek. Köszönet Kecskemét önkormányzatának, hogy végre teljes súlyával odaállt a rendezvény mellé. Köszönet a Városi Civil Kerekasztal tagjainak, akik sokszínű civilséggel töltötték meg a szombati napot. Kecskemét történetének legtöbb szervezetet mozgósító, legszínesebb rendezvénye bizonyította, hogy a civil összefogás, egymás tisztelete milyen nagyszerűen működik, különösen ha az önkormányzat is partner benne.”

Bővebben...

 
 
 
 
 
 
 

Sportbál

A Kecskeméti Sportegyesületek és Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sport Munkacsoportjának közös szervezésében 2015. február 28-án kerül megrendezésre a XIX. Sportbál.

Bővebben...

 
 

Ujhidy Tibor a Gong Rádióban

Ujhidy Tibor, a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetségének elnöke a Gong Rádióban beszélt a 2015. február 17-ei Civil Fórumról valamint a 2015. február 28-ai Sportbálról. Az interjút a következő linken lehet meghallgatni: http://gongradio.hu/index.php?r=58&c=241439

Bővebben...