HISZEK Benned megyei fórum

 

2017. november 06-án, Kecskeméten megyei tájékoztató fórumot tartott a SOSZ, a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetségének közreműködésével.

 

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér csarnokában megemelkedett az egy négyzetméterre jutó sportvezetők száma november 6-án, délután 16 órától. Ekkor került sor ugyanis a HISZEK Benned Megyei Tájékoztató Fórumra, melyre a legkülönfélébb sportegyesületek vezetői érkeztek, hogy első kézből kapjanak információkat a pályázat részleteiről.

A fórumon Virág Lajos, a SOSZ ügyvezető igazgatója adott hasznos tippeket a minél sikeresebb pályázatok megírásához, illetve felhívta a jelenlévők figyelmét a leggyakrabban előforduló hibákra, buktatókra is. A mindenre kitérő beszámolón túl persze az egyesületi vezetők éltek a kérdezés jogával is, így a fórumon senkiben semmilyen bizonytalanság nem maradt, erről tanúskodtak az elégedett tekintetek, és a hosszas jegyzetek is.

További részletek, illetve az előadáson készült videó-felvétel elérhető a http://kecsoszsport.hu/jogszabalyok/szakmai-prezentaciok/hiszek-benned-megyei-forum oldalon!